Kwalitatieve import wagens

Bij Savas Cars ben je niet alleen op de juiste plaats om een nieuwe wagen aan te schaffen, maar geven we een gebruikte wagen al even graag een nieuw leven. Dat is net zo voordelig! Ook hiervoor werken we samen met een buitenlandse leverancier om jou de beste prijzen te garanderen. En ook hier mag je op de beste service en voorwaarden rekenen. Zoals je het van Savas Cars gewoon bent.

Afbeelding

Maak gebruik van ons uitgebreid netwerk

Wij werken samen met een aantal grote Europese importeurs die kwalitatieve occasiewagens aan scherpe prijzen inkopen. Deze importeurs genieten internationale furore en leggen strikte eisen op aan elke wagen. Ook wij hebben goede afspraken gemaakt met deze partners waardoor de wagens niet alleen binnen de afgesproken termijn worden geleverd, maar waardoor we ook op een uitstekende prijs mogen rekenen. Dat laatste is een voordeel dat ook jij in jouw geldbuidel zal voelen.

Volledige service door Savas Cars
Om jou een optimale kwaliteit te garanderen, maken wij de geïmporteerde occasiewagens rijklaar en onderwerpen we ze aan een inspectie. Omdat we dit zelf doen, kunnen we de prijs heel laag houden. Pas nadat we het nodige gedaan hebben, laten we de wagen wettelijk keuren waardoor je ook over een officieel bewijsstuk beschikt. Bovendien gooien wij van Savas Cars er graag een aantal extra garanties tegenaan. Zo beschik je over een herroepingstermijn van 14 dagen, een garantietermijn van minimaal één jaar en doen wij niet moeilijk indien je van jouw aankoop af wil zien.

 

 


 
Een beperkte stock, een oneindig aanbod
Bij Savas Cars kiezen we ervoor om geen kolossale showroom te voorzien. Zo’n showroom jaagt de kosten de hoogte in en uiteindelijk worden die kosten toch gewoon aan de consument doorgerekend. Dat verklaart onze ietwat eigenzinnige aanpak waarbij we er nadrukkelijk voor kiezen om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Een aanpak waar vooral jij van profiteert.

Een transparant proces

Het aankoop- en bezichtigingsproces is helder en inzichtelijk. In de praktijk laat dat zich vertalen in vier praktische stappen die we graag even voor jou toelichten. Gelijktijdig kunnen we ook jouw wagen overnemen. Zo ruil je jouw aftandse bolide in voor een opzichtige cabriolet.

Afbeelding

Jij kiest een wagen

Je hebt vast een droomwagen op het oog. Wedden dat wij ‘m aan een heel scherpe prijs kunnen vinden? Jij kiest zelf jouw wagen en onze inkoopexpert gaat voor jou aan de slag. Vinden we een match en ga je akkoord? Dan plaatsen we de bestelling en vragen we een voorschot van 10%.

Afbeelding

De wagen komt naar België

Wij verzorgen het integraal importproces. Hiervoor werken we samen met onze buitenlandse partner. Alle formaliteiten en het integraal transportproces nemen wij voor onze rekening. Vervolgens wordt de wagen aan een inspectie onderworpen, gekeurd en rijklaar gemaakt.

Afbeelding

Je komt de wagen inspecteren

Binnen ongeveer tien dagen na het plaatsen van de bestelling volgt het langverwachte telefoontje. Nu mag je de auto ook zelf komen inspecteren. En enkel indien je ook echt tevreden bent, koop je ‘m. Het volledig importproces is dus geheel vrijblijvend. Zie je van jouw aankoop af? Jij krijg jouw voorschot gewoon terug.

Afbeelding

Service na verkoop

Ook wanneer de wagen uit onze garage rolt, laten we jou niet in de steek. Je beschikt immers over een herroepingstermijn van 14 dagen en een garantie van één jaar. Liever een garantie van twee jaar? Kies dan voor ons uitgebreid servicepakket en verdubbel de garantie.

Meer weten?

Twijfel je nog over de geschiktheid van een wagen of wil je gewoon wat extra informatie? Onze experts zijn thuis in uiteenlopende merken, ongeacht of het nu om alledaagse stationwagens of om de nieuwste coupés gaat. Zij leggen jou dan ook graag een en ander uit. Laat jouw gegevens achter via het contactformulier op deze website en zij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.