SEE IT


Wat je ziet is wat je krijgt. Bij SAVAS CARS kom je dan ook nooit voor onaangename verrassingen te staan. Alle wagens die wij verkopen, onderwerpen we vooraf aan een grondige inspectie. Van het interieur tot de banden en de motor: enkel zo ben je 100% zeker van de kwaliteit. En bovendien hoef je niet wakker te liggen van onzichtbare gebreken.

Als professionele verkoper is transparantie ons handelsmerk. Maar ongeacht of een wagen net uit de garage lijkt te komen of reeds enkele tonnen op de teller heeft: steeds zien wij de kans schoon om jouw verwachtingen tegemoet te komen.

 

DRIVE IT


Na de aankoop van een blitse wagen wuiven wij je niet gewoon uit. Nee, we gooien er immers graag een extra garantie tegenaan. Bovendien geniet je ook van onze uitgebreide service na verkoop.

Wij vinden dat een auto op de weg hoort. En we doen er dan ook alles aan om ‘m daar zo lang mogelijk te houden. Niet alleen dankzij onze grondige inspectie, maar ook met dank aan onze verdere dienstverlening.

 

BUY IT


Bij SAVAS CARS hebben we een ruime expertise in wagens een tweede kans geven. We begeleiden dan ook graag de verkoop van gebruikte wagens. En dit zowel voor kopers als verkopers.

Op onze eigen unieke manier bieden we een garantie aan iedereen die een gebruikte wagen kopen wilt, zonder aan de voordelen van een nieuw exemplaar te toornen.