WIJ ACCELEREREN VERTROUWEN BIJ SAVAS CARS

Bij Savas Cars geloven we dat kwaliteit en vertrouwen synoniemen zijn. Als echte autoliefhebbers schrijven we wagens dan ook niet graag af. Althans, niet figuurlijk. Wij geloven dat wagens een nieuwe kans verdienen en begeleiden graag de verkoop van tweedehands voertuigen.

Dit doen we in de eerste plaats door een uitgebreide inspectie aan te bieden. Zo ben je steeds zeker van de kwaliteit en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Alleen hier al bewijst SAVAS CARS keer op keer zijn meerwaarde.

Uiteraard reken je alsook op een aantal extra’s. Zo kennen we als professionele verkoper graag een extra garantie toe. En hiernaast reken je gewoon op onze service na verkoop.

Tot slot weten we alles over de tweedehands verkoop van vierwielers. En dat merk je. We omschrijven onszelf niet voor niets als begeleiders. Daarom vertellen jou graag meer over de juridische, verzekeringstechnische en administratieve kant van zaken. De aankoop van een tweedehands voertuig wordt zo wel heel eenvoudig.

Dit alles doen we aan de hand van onze drie basisprincipes:

 

SEE IT – DRIVE IT – BUY IT