car

EEN NIEUWE WAGEN OF STOCKMODEL KOPEN

Bij Savas Cars weten we dat het kopen van een nieuwe auto een spannend moment is. Niet alleen omdat jouw nieuwe vierwieler jou vast in vervoering zal brengen, maar ook omdat er soms een aantal obstakels te overwinnen zijn. Vooral het importeren van een wagen kan al eens een heuse uitdaging zijn. Een uitdaging waar ook een prijskaartje aan vastkleeft. Maar zoals steeds accelereren wij vertrouwen. En daarom staan we jou graag bij.

 
Afbeelding

De beste voorwaarden

De prijzen waarop wagens op de markt worden gebracht, verschillen van land tot land. Producenten spelen nu eenmaal in op de lokale koopkracht. Dat speelt niet meteen in het voordeel van de Belgische consument. Door een wagen te importeren kan je dus veel besparen. Bovendien werken wij van Savas Cars samen met de grootste importeur van Europa waardoor we het uitgebreidste leveranciersnetwerk te onzer beschikking hebben. Bovendien kunnen wij als grote klant ook uitstekende condities bedingen. En dat vertalen we natuurlijk in extra voordelige voorwaarden. Sla er de prijzen van onze geïmporteerde wagens maar eens op na, wedden dat je versteld zal staan?

Afbeelding

Vlotte importprocessen

Het importeren van een auto is niet altijd even eenvoudig. België is en blijft nu eenmaal het land van knotsgekke regels en administratieve verplichtingen. Zo is een uitgebreide algemene keuring noodzakelijk, maar moeten ook de juiste papieren worden voorgelegd. Daarom hanteren wij uitgedokterde importprocessen die een probleemloze overdracht moeten garanderen. Hierdoor pluk jij de voordelen van import zonder je in de vingers te snijden.

Afbeelding

Altijd geïnformeerd

Wij snappen als geen ander dat je vol spanning uitkijkt naar het ronkend geluid van een kersverse motor. Daarom houden we jou gedurende het volledige importproces op de hoogte. Zo weet je steeds in welke fase van het traject jouw wagen zich bevindt. Maar indien de spanning jou echt te veel wordt, mag je ons ook gewoon zelf een belletje geven.

Afbeelding

Gegarandeerde kwaliteit

Wij handelen de formaliteiten voor jou af en onderwerpen de wagen aan een grondige inspectie. Enkel indien onze specialisten groen licht geven en de betaling op onze rekening staat, overhandigen we jou de sleutels. We stempelen de garantie voor jou af waardoor je meteen beschikt over een fabrieksgarantie bij de officiële merkdealer. Uiteraard geven we jouw nieuwe statusblik vooraf even een wasbeurt, zodat je meteen de blits kan maken.