KWALITATIEVE IMPORT WAGENS

Bij Savas Cars ben je niet alleen op de juiste plaats om een nieuwe wagen aan te schaffen, maar geven we een gebruikte wagen al even graag een nieuw leven. Dat is net zo voordelig! Ook hiervoor werken we samen met een buitenlandse leverancier om jou de beste prijzen te garanderen. En ook hier mag je op de beste service en voorwaarden rekenen. Zoals je het van Savas Cars gewoon bent.

Maak gebruik van ons uitgebreid netwerk

Wij werken samen met een aantal grote Europese importeurs die kwalitatieve occasiewagens aan scherpe prijzen inkopen. Deze importeurs genieten internationale furore en leggen strikte eisen op aan elke wagen. Ook wij hebben goede afspraken gemaakt met deze partners waardoor de wagens niet alleen binnen de afgesproken termijn worden geleverd, maar waardoor we ook op een uitstekende prijs mogen rekenen. Dat laatste is een voordeel dat ook jij in jouw geldbuidel zal voelen.

Volledige service door Savas Cars

Om jou een optimale kwaliteit te garanderen, maken wij de geïmporteerde occasiewagens rijklaar en onderwerpen we ze aan een inspectie. Omdat we dit zelf doen, kunnen we de prijs heel laag houden. Pas nadat we het nodige gedaan hebben, laten we de wagen wettelijk keuren waardoor je ook over een officieel bewijsstuk beschikt. Bovendien gooien wij van Savas Cars er graag een aantal extra garanties tegenaan. Zo beschik je over een herroepingstermijn van 14 dagen, een garantietermijn van minimaal één jaar en doen wij niet moeilijk indien je van jouw aankoop af wil zien.

Een beperkte stock, een oneindig aanbod

Bij Savas Cars kiezen we ervoor om geen kolossale showroom te voorzien. Zo’n showroom jaagt de kosten de hoogte in en uiteindelijk worden die kosten toch gewoon aan de consument doorgerekend. Dat verklaart onze ietwat eigenzinnige aanpak waarbij we er nadrukkelijk voor kiezen om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Een aanpak waar vooral jij van profiteert.

EEN TRANSPARANT PROCES

Het aankoop- en bezichtigingsproces is helder en inzichtelijk. In de praktijk laat dat zich vertalen in vier praktische stappen die we graag even voor jou toelichten. Gelijktijdig kunnen we ook jouw wagen overnemen. Zo ruil je jouw aftandse bolide in voor een opzichtige cabriolet.

BEKIJK ONS AANBOD

Meer weten?

Twijfel je nog over de geschiktheid van een wagen of wil je gewoon wat extra informatie? Onze experts zijn thuis in uiteenlopende merken, ongeacht of het nu om alledaagse stationwagens of om de nieuwste coupés gaat. Zij leggen jou dan ook graag een en ander uit. Laat jouw gegevens achter via het contactformulier op deze website en zij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

CONTACT

See it, Drive it, Buy it. Dat zit bij SAVAS CARS nu eenmaal in onze genen.

Maar geef ons vooral even een belletje en ontdek het gewoon zelf.

—-

Donkweg · 3520 Zonhoven

Open enkel op afspraak

Gsm: +32 468 00 89 30

KLIK VOOR ROUTEBESCHRIJVING